ProftestWEB

Kirjaudu sisään
virta

Pätevyyskokeita ja vertailumittauksia - Proftest SYKE


Tervetuloa Proftest SYKEn sähköiseen asiakasjärjestelmään!Proftest SYKE Tiedottaa

Proftest SYKE jatkaa pätevyyskokeiden toteuttamista koronavirusepidemian aikana. Jos epidemiasta aiheutuu viiveitä tai kierrosten muutos- tai peruuttamistarvetta, ilmoitamme siitä osallistujille. Näytteiden toimitusajoissa saattaa tulla yllättäviä viiveitä johtuen epidemian vaikutuksista kuljetuspalveluihin.


Uusi osoitteemme 1.11.2019 alkaen:

SYKE Laboratoriokeskus / Proftest SYKE
Mustialankatu 3, 00790 Helsinki


Tietosuojatiedote

Tietosuojanne on meille tärkeä.

Päivitämme dokumentaatiotamme tietosuojakäytännöistämme vastaamaan eurooppalaista tietosuoja-asetusta (GDPR / General Data Protection Regulation), joka astui voimaan 25.5.2018. Asetuksen tarkoitus on selkeyttää ja yhtenäistää tietosuojakäytäntöjä EU-alueella.

Tulemme tiedottamaan aiheesta lisää.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä proftest@ymparisto.fiProftestWEB on toukokuussa 2016 käyttöönotettu pätevyyskokeiden sähköinen asiakasjärjestelmä. Järjestelmän kautta pääsee tekemään tilauksen avoimelle pätevyyskoekierrokselle, tarkastelemaan omia osallistumiskierroksia, raportoimaan tuloksia, näkee tilauksen ja raportoitujen kierrostulosten hyväksynnän sekä voi ladata kierroksen alustavat tulokset (noin 2 viikon sisään tulosten palautuksesta) ja kierroksen loppuraportin (2-6 kuukauden kuluttua tulosten palautuksesta). ProftestWEBin kautta voi lisäksi hallinnoida omia asiakastietoja.

Tilaukset sivulla on näkyvissä käynnissä olevat pätevyyskokeet loppuraportin julkaisemiseen asti ja taulukossa näkyy ilmoittautumisaika kierrokselle.

Sivun oikeasta palkista löytyy ohjeita sivuilla etenemiseen.

Kirjaudu sisään!

Jos et ole vielä saanut salasananluomisviestiä, ota meihin yhteyttä.


proftest@ymparisto.fi